Datum plaatsing: 10 april 2017

Kinderen-vooor-kinderen doe-middag in de Lievekamp


Kinderen-vooor-kinderen doe-middag in de Lievekamp


Oss (Oss): Bij de populaire Doe-middagen wordt er volop gedanst en gezongen op de hits van VARA's Kinderen voor Kinderen. Met het thema Voor altijd jong! zijn er samen met een Kinderen voor Kinderen-coach leuke workshops te volgen en activiteiten te doen voor kinderen én hun (groot)ouders. Op zondag 23 april 2017 is de Doe-middag in Theater De Lievekamp in Oss.

Er wordt afgetrapt met een gezamenlijke warming-up. Zo is iedereen fit voor de workshops: onder andere zang & dans, djembé en een meet & greet met kinderen van het Koor. Tenslotte is er in de grote zaal een optreden van Kinderen voor Kinderen met oude en nieuwe hits. Ook daarbij mag je volop meezingen en swingen! Het wordt leuker dan ooit: ben jij er weer bij?

Open podium Okido

Heb jij een bijzonder talent? Of kun jij iets wat niemand anders kan? Laat het zien op het Open Okido Podium. Misschien win jij de Gouden Okido en doe je mee bij de show van Kinderen voor Kinderen op het grote podium van Theater De Lievekamp! Inschrijven kan bij de start van de Doe-middag. Kijk voor meer informatie op de website van Kinderen voor Kinderen.

Kaartverkoop

De voorverkoop voor de Doe-middag in Oss is inmiddels begonnen. Het programma start om 12.30 uur. De verkoop van tickets verloopt alléén via het theater zelf. Koop daarom vooral geen tickets duurder dan 25 euro via andere websites. Officiële tickets vind je op de website van Theater De Lievekamp.

De Doe-middag is alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden. Voor dit programma hebben ouders ook een kaartje nodig.

Voor meer informatie: Bo Navis, Communicatie BNN-VARA, via de mail bo.navis@bnnvara.nl of telefonisch op 088-6766840.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12405