Datum plaatsing: 12 april 2017

Start complete kaartverkoop Natuurtheater de Kersouwe


Start complete kaartverkoop  Natuurtheater de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Natuurtheater de Kersouwe weet ook deze zomer weer te verrassen met een uniek en divers programma met nieuwe bands en artiesten als 10cc, Edwin Evers Band, Douwe Bob, Danny Vera, Leo Blokhuis en Typhoon. Zaterdag 15 april start de kaartverkoop voor alle voorstellingen en concerten deze zomer in Natuurtheater de Kersouwe. Kaarten zijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint Heeswijk en Uitpunt Veghel.

Theater, muziek en cabaret
De Kersouwe is bij vele bekend van optredens van beroemde bands. Met dit programma laat het unieke theater zien dat een keur aan artiesten zich thuis voelt op de podia in de bossen van Heeswijk. De Britse rockband 10cc is een nieuwe naam in de rijke historie van de Kersouwe. Ook Typhoon, Douwe Bob, Danny Vera, de Edwin Evers band (met supportact VEZPA), Rene Schuurmans (samen met TILT XL) betreden deze zomer voor het eerst de podia van het natuurtheater in de bossen van Heeswijk. Evenals Martijn Fischer, André Kuipers en Leo Blokhuis . Unieke optredens in de openlucht van de Kersouwe.

Meer muziek en cabaret
Spinvis komt met nieuwe muziek van zijn recent uitgebrachte album. Wende zingt, speelt en danst deze zomer samen met het Amsterdamse Sinfonietta. De Wëreldbänd vermaakt het publiek met hun show ‘Slapstick’ en het Lieverlee festival viert de zomer met swingende folk-artiesten.
Cabaret komt van Theo Maassen (uitverkocht), Pieter Derks en Mark van de Veerdonk, zij spelen hun nieuwe programma. De Engelse theatergroep Illyria zorgt voor de traditionele Shakespeare ervaring met het stuk ‘Comdey of Errors’.

Al 72 jaar lang
Naturtheater de Kersouwe is al 72 jaar actief als theater. Werden er ooit religieuze stukken ten tonele gevoerd, nu zorgen de theatergroepen van de Kersouwe voor eigentijdse voorstellingen. Jeugdtheatergroep de Kersouwe brengt dit seizoen de voorstelling ‘De blote billen van de koning’. Theatergroep de Kersouwe speelt dit jaar #romeo@julia, een bijzondere moderne versie van Shakespeares wereldberoemde tragedie.
Op www.kersouwe.nl staat alle info over dit bijzondere zomerprogramma.


Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14581