Datum plaatsing: 14 april 2017

MHC Rosmalen opent nieuwe clubhuis


MHC Rosmalen opent nieuwe clubhuis


Rosmalen ('s Hertogenbosch): MHC Rosmalen opent officieel haar nieuwe clubhuis. Dat gebeurt tijdens een Buitengewone Algemene Ledenvergadering op 17 april (tweede paasdag) door het jongste en oudste lid van de club. Tijdens deze opening ondertekenen MHC Rosmalen en hoofdsponsor ABN AMRO een nieuwe, tweejarige sponsorovereenkomst.
“Het was bouwtechnisch noodzakelijk om een groot deel van ons oude clubhuis na ruim
35 jaar intensief gebruik te vervangen”, legt voorzitter Mark Brants uit. “Afgelopen winter is in korte tijd een nieuwe behuizing gerealiseerd onder leiding van ons bouwteam. We zijn erg tevreden met het resultaat en hopen weer jaren met ons nieuwe clubhuis vooruit te kunnen.”

Nieuwjaarsreceptie
De hockeyvereniging heeft voor tweede paasdag een compleet programma voorbereid. “Normaal gesproken hebben we in januari altijd onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Die hebben we door de verbouwing uitgesteld tot dit moment”, vertelt Brants. De festiviteiten beginnen 17 april om 14.00 uur met de traditionele wedstrijd tussen oud-heren 1 en
heren 1. Daarna start de Buitengewone Algemene Ledenvergadering om 15.30 uur.
Piet Damen en Aafje Geerts verzorgen als oudste en jongste lid van de club de officiële opening. Ook tekenen ABN AMRO en MHC Rosmalen een nieuwe sponsorovereenkomst voor de komende twee seizoenen. De vereniging zet bovendien haar veld- en zaalkampioenen en enkele leden die afscheid nemen in het zonnetje.

Over MHC Rosmalen
MHC Rosmalen is opgericht in januari 1968 en is een familieclub met gezonde ambitie.
De laatste jaren maakt de vereniging een constante groei door, zowel in aantal leden als in prestaties. De club telt nu 1.280 leden. MHC Rosmalen speelt haar thuiswedstrijden sinds 1981 op de accommodatie aan de Jos de Letterlaan in Maliskamp. Daar bevinden zich vier kunstgrasvelden (waaronder twee watervelden) en als spil van alle activiteiten het vernieuwde clubhuis. De komende jaren is ‘Altijd thuis’ het motto van de club.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13985