Datum plaatsing: 13 april 2017 - Laatst gewijzigd: 13-04-2017 10:07:41

Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk


Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk


Nuland ('s Hertogenbosch): Hout in uw tuin: natuurlijk

Houdt u van natuurlijk, kies dan voor tuinhout in uw tuin. Wat u ook wilt laten maken, het kan met hout. Een tuinhuisje, schutting, hek of terras, bij Tielemans Tuinhout is alles mogelijk. Voor het verfraaien van uw tuin heeft Tielemans altijd de adequate oplossing, geheel toegesneden op uw situatie. U kunt er vertrouwen op vakmanschap en jarenlange ervaring in het leveren en vervaardigen van al uw tuinhout van tuinhuis tot prieel en van overkapping tot tuinafscheiding. Tielemans Tuinhout biedt een uitgebreid assortiment tuinartikelen, voor elk budget en elke stijl!

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige tuinafscheiding dan kiest u gegarandeerd voor een schutting van Tielemans Tuinhout. Het Nulandse bedrijf heeft een ruime sortering schermen welke u in diverse combinaties toe kunt passen en waarbij uw struiken en planten beter tot hun recht komen. Alle schermen zijn standaard KOMO-keur geÔmpregneerd en worden RVS gespijkerd of eventueel geschroefd voor een lange levensduur.

Tuinhuisjes zijn bruikbaar voor vele doeleinden: ter verfraaiing van uw tuin, als hobbyruimte, als speelruimte voor uw kinderen of om spullen in op te bergen. Tielemans Tuinhout levert tuinhuisjes in vele soorten en maten op maat gemaakt voor u en passend bij uw persoonlijke wensen.

Een veranda geeft een stijlvolle en vriendelijke uitstraling aan zowel uw tuin als uw huis. U combineert hiermee het comfort van binnen met het heerlijke buitenleven. Wij bieden u houten verandaís uiteraard geheel op maat gemaakt en volledig naar uw wensen ontworpen. Een veranda biedt u vele voordelen zoals meerwaarde voor uw woning en de mogelijkheid om langer buiten te zitten. Bovendien kunnen uw tuinmeubelen blijven staan

Een houten vlonder is een echte blikvanger in uw tuin, zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft een sfeervol effect. Vlonders zijn uitstekend te combineren met straatwerk en makkelijk toe te passen op plaatsen waar geen straatwerk mogelijk is zoals op dakterassen en balkons. Verder vinden we vlonders terug rondom zwembaden, langs de waterkant, of als aanlegsteiger. Vlonders kunnen worden uitgevoerd in geÔmpregneerd grenen, of nog duurzamer, tropisch hardhout. Voor een onderhoudsarme vlonder welke niet verkleurd door weersinvloeden kiest uw voor composiet.

Kiest u liever voor hekwerk in combinatie met uw tuinhout. Ook daarvoor kunt u bij Tielemans. Het zusterbedrijf Tielemans Hekwerk biedt een totaalprogramma, waarbij veiligheid en toegankelijkheid perfect geÔntegreerd zijn, dat varieert van sier- en gaashekwerk tot industrieel spijlenhekwerk en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende toegangsbeheersing en terreinbeveiliging.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende offerte of, indien gewenst, komen wij ter plaatse voor een betrouwbaar advies op maat. Tielemans Tuinhout hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding en garandeert een snelle service. Uw tevredenheid is het visitekaartje voor Tielemans Tuinhout.

Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk
Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk
Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk
Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk
Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk
Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk
Tielemans Tuinhout voorop in maatwerk


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18718