Datum plaatsing: 13 april 2017

Samen voor dementieRosmalen ('s Hertogenbosch): Op verzoek van inwoners van Rosmalen organiseren wij een bijeenkomst over Dementiezorg: waar begin ik?. Wat komt er op je af als je vermoedt dat er iets niet pluis is of als je de diagnose van dementie hebt gekregen? Iedereen uit Rosmalen is welkom op dinsdag 18 april.

Het doel van ‘Samen voor dementie’ is om mantelzorgers en ouderen te informeren over dementie, mantelzorgers te ondersteunen bij hun (vaak) intensieve taak en te voorkomen dat mantelzorgers en ouderen in een isolement terecht komen.
‘Samen voor dementie’ is een samenwerkingsproject van de volgende organisaties: Seniorenvereniging HEVO, Ouderenzorg De Annenborch, Seniorenraad ’s-Hertogenbosch, Vivent Zorgt en Welzijn Divers. De eerste bijeenkomst vindt plaats in De Annenborch. Hierna wordt bekeken of bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden bij de HEVO, Vivent of in Vinkel

Programma:
• Pieter de Boer, mantelzorger maar vooral echtgenoot van, vertelt over de jarenlange dementiezorg voor zijn vrouw.
• Een bewoner van De Annenborch zal haar situatie toelichten.
• Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en er wordt informatie gegeven over mogelijke hulp en ondersteuning.
• We sluiten af in kleine groepen om ideeën voor de volgende bijeenkomsten te verzamelen.

Inloop vanaf 17.30 uur met soep en een broodje. Start 18.00 uur, einde 20.00 uur. Locatie is Woonzorgcentrum De Annenborch in Rosmalen.
Laat even weten dat u komt, dan kan de catering daarmee rekening houden, via de receptie van De Annenborch, tel.nr. 073 85 19 600 of e-mail naar receptie@annenborch.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28683