Datum plaatsing: 13 april 2017

Meld jouw activiteit nu aan voor de iktoon maand in Den Bosch!'s-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In de maand juni worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. In de gemeente s-Hertogenbosch cordineert Muzerije in samenwerking met Cultuurbosch alle activiteiten in deze maand. Elke dag bruist het om ons heen van de culturele en kunstzinnige activiteiten. De maand juni is het moment om al dit moois te laten zien binnen je gemeente!

iktoon Den Bosch is er speciaal voor amateurkunstenaars en amateurkunstgroepen, makers en aankomende talenten, kunstprofessionals en kunststudenten, culturele organisaties en kunstenaarscollectieven. Iedereen die op dit vlak actief is in de gemeente s-Hertogenbosch, van individu tot groep of als organisatie, kan aan de amateurkunstmaand deelnemen.
Muzerije en Cultuurbosch roepen alle amateurkunstenaars en verenigingen op om zich in juni tijdens iktoon te laten zien. Alles kan en mag! Van uitvoering, workshop of lezing tot en met een tentoonstelling op elke denkbare locatie. Ga samenwerkingen aan en kijk buiten de gebaande wegen; zoek bijvoorbeeld een plek in een openbare ruimte om jouw kunst te tonen. Parels genoeg in de regio, maar hoe mooi is het om dit aan iedereen te laten zien!
Meld je activiteit(en) aan door deze op www.cultuurbosch.nl in de agenda te plaatsen. Doe dit vr 15 april 2017; hiermee vergroot je namelijk de kans dat je activiteiten worden opgenomen in de verschillende PR-uitingen. Heb je vragen over de iktoon maand neem dan contact op met Cultuurbosch via info@cultuurbosch.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33066