Datum plaatsing: 15 april 2017

Excaperoom Oss in de prijzenOss (Oss): Escaperoom Oss is ontzettend trots dat zij, op basis van vele lovende recensies zijn uitgeroepen tot escaperoom van de maand mei.
Dat is precies in de maand dat Dracula’s Bedroom, aan de Klaphekkenstraat 11 in Oss, anderhalf jaar geleden de deuren heeft opengesteld voor onverschrokken avonturiers. Zij krijgen 60 minuten de tijd om samen te werken, puzzels op te lossen en de attributen te vinden om Graaf Dracula te verslaan en de dame in nood te redden. Vele heldhaftige groepen hebben een poging gewaagd en op basis van de mooie recensies van deze mensen op onze kamer is Escaperoom Oss uitgeroepen tot “ Escaperoom van de maand MEI “.
Aan de enthousiaste recensies dankt de Escaperoom Oss de top 10 noteringen op de vele vergelijking sites. Met een aanbod van 600 kamers in Nederland is het dus een mooie opsteker voor Oss dat een van de mooiste, beste escaperooms in het centrum van Oss gevestigd is.
Om te vieren dat Dracula’s Bedroom tot Escaperoom van de maand mei is gekozen krijgt iedere bezoeker in de maand mei 10% korting. Reserveer dus snel.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18047