Datum plaatsing: 15 april 2017

Loslopende hond houdt politie flink bezig


Loslopende hond houdt politie flink bezig


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Vrijdagochtend kreeg de politie meerdere meldingen dat er een hond los zou lopen op de A2 / A59 nabij Rosmalen. Toen wij ter plaatse kwamen was het een voorbijganger gelukt om de hond te vangen. De hond, een chow chow, was in shock en had verwondingen aan zijn poten. Hierop lieten wij de dierenambulance komen.
Toen de dierenambulance kwam, muilkorfden de medewerkers voor ieders veiligheid de lief uitziende hond. Op het moment dat ze de hond oppakte begon deze tegen te stribbelen. Een van de collega's hielp hierop de medewerkers van de dierenambulance en wilde de hond vastpakken. Helaas bleek door onbekende oorzaak de muilkorf los geraakt te zijn en beet de hond van zich af. Het gevolg was dat de collega in zijn vingers werd gebeten en voor de zekerheid onderzocht is in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hij heeft een antibioticakuur gekregen.
De collega zal de komende 7 dagen in ieder geval drie keer per dag terugdenken aan dit incident. De hond en zijn baasjes zijn herenigd en de hond is door zijn baasjes naar de dierenarts gebracht. Zover het zich liet aanzien valt het letsel van de hond mee.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24278