Datum plaatsing: 16 april 2017

WHV wint kelderkraker


WHV wint kelderkraker


Loosbroek (Bernheze): Op paaszaterdag stond de ultieme kelderkraker op het programma. In de heenwedstrijd eindigde het treffen op De Koulberg nog in een 1-1 gelijkspel door treffers van Mark van Haandel en Yorick van de Rakt, maar nadien hebben beide ploegen weinig punten verzameld en staan daardoor onderaan de ranglijst. Uiteindelijke eindigde deze wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg WHV 2 0.

In de 1e helft was het een zeer matige wedstrijd van beide kanten. De spanning stond er vol op en dat was te merken aan het vertoonde spel. Beide ploegen lieten zien dat ze niet voor niets onderaan staan. De thuisploeg was wel iets beter dan tegenstander Keldonk maar tot echte kansen kwamen de geel-zwarten niet. Na rust kon het alleen maar beter worden. Gelukkig voor WHV kwamen de kansen nu wel en het was wachten op de eerste goal. In 2 minuten werd de wedstrijd beslist. In de 61e minuut was het Harold Lunenbrug die binnenkant paal de score opende, na goed voorbereiden werk van Marco Lunenburg. Meteen na de aftrap wilde centrale verdediger Rick van Nuland de bal terug spelen naar de doelman, maar dat mislukte waar Thijs Lunenburg er als de kippen bij was en het been van Keldonk-goalie Leon van den Acker trof. In de rebound was het Ramon Kezer die met een bekeken schuiver vanaf rand 16meter de 2 0 maakte. De ploeg van Peter van den Heuvel was geschokt en probeerde het met lange ballen maar WHV had de wedstrijd in handen en de defensie gaf bijna niets meer weg. WHV was zelfs dichterbij de 3 0 dan Keldonk bij de 2 1. Dit waren 3 heel belangrijke punten waardoor WHV de laatste plaats verlaat en het stokje doorgeeft aan Keldonk.

Volgende week speelt WHV wederom een thuiswedstrijd tegen Maliskamp en het is te hopen dat er dan weer punten gehaald worden. Vanwege een fatale gele kaart zal Roy van der Wielen deze wedstrijd vanaf de zijlijn moeten aanschouwen.

Harold Lunenburg zorgde voor de openingstreffer (Gabrils Fotografie)
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16176