Datum plaatsing: 17 april 2017

Een paradijs voor uw tuin bij Verstegen Tuinplanten in Schaijk


Een paradijs voor uw tuin bij Verstegen Tuinplanten in Schaijk


Schaijk (Landerd): Aan de Parellelweg, Willibrordusweg 6 te Schaijk, langs de A50 aan de kant van Herpenduin vindt u Verstegen Tuinplanten. U kunt bij Rinus en Marian Verstegen terecht op het gebied van levend materiaal voor uw tuin. Zij bieden u een zeer ruime sortering van prachtige tuinplanten om van elke tuin een paradijs te maken.

Op het tuinplantencentrum vindt u een zeer uitgebreide keuze in diverse soorten fraaie heesters, klimplanten, rhododendrons, rozen, hortensia`s, grassen, bamboe, violen, primula`s en meer dan 600 soorten vaste planten. Buiten in de volle grond zijn ook haag- en erfplantsoen, fruitbomen, coniferen, taxus, laurieren, beuken en een sortimenten in lei- dak- en solitairbomen aanwezig.
Alle planten zijn voorzien van een label met kleurenfoto en de vaste planten zijn tevens voorzien van een A5 fotokaart zodat u in n oogopslag alle informatie per plant heeft zoals de benaming, advies voor staanplaats, grondsoort, de hoogte, bloeitijd en kleur.
Als u alles in dit tuinparadijs wilt zien, dan moet er beslist gewandeld worden, zo uitgebreid en uitgestrekt is het bedrijf aan de Willibrordusweg 6 te Schaijk. Een grote parkeerplaats is aanwezig.
Ook verzorgt Verstegen Tuinplaten de levering van plantenlijsten en voor een kado kunt u terecht voor een plantenbon. Op basis van vakmanschap en ervaring voorziet men u ook graag van een deskundig advies.
Vanaf Koningsdag is er een groot sortiment in perkplanten, hang-staande geraniums, kuipplanten, hangpotten en fuchia`s.

Themazondagen
In het voorjaar organiseert Verstegen Tuinplanten regelmatig
thema-zondagen waarbij bepaalde soorten planten extra aandacht krijgen.
Noteert u de volgende data al vast in uw agenda:
23 april Kruiden dag
7 mei Bloemschikken met tuinplanten
Terraspotten en kuipplanten
21 mei Vaste planten en hortensia dag
Voor verdere informatie over deze zondagen houdt u de website, advertenties en de facebook pagina in de gaten.

De openingstijden zijn per seizoen verschillend, Actuele informatie vindt u altijd op de website: www.verstegentuinplanten.nl. De openingstijden van 1 april t/m 31 mei zijn:
Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsd t/m donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 16.00 uur
Zondag 11.00 - 16.00 uur

Een eerste bezoek aan Tuinplantencentrum Verstegen betekent zeker een uitnodiging om telkens weer terug te gaan, want ook uw tuin is een paradijs waard!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16443