Datum plaatsing: 19 april 2017

Flessenpost voor het goede doel


Flessenpost voor het goede doel


Berlicum (Sint-Michielsgestel): De jeugdige Sander Blaakmeer uit Berlicum gaat dit jaar aan de Alpe d’HuZes. Doel is het inzamelen van geld voor de KWF Kankerbestrijding. Een heel mooi goed doel!

Sander is 10 jaar en zit in groep 6/7 bij meneer Martin op basisschool De Parel in Berlicum. Binnenkort is in Berlicum de SamenLoop voor Hoop om gelf in te zamelen voor de kankerbestrijden. Saner gaat voor datzelfde goede doel niet wandelen, maar fietsen. In de Franse Alpen. Hij gaat samen met pappa, mamma en vrienden deel nemen aan de Alpe d’HuZes. Hij is een van de jongste deelnemers en gaat zelfs voor 2 beklimmingen. Een klim bestaat uit 21 haarspeldbochten, 13 km met een gemiddeld stijgingspercentage van 8%. De top ligt op 1860 m. Sander staat een hele week met ons team op de camping, vlakbij die berg en geeft er erg veel zin in!
Iedereen die meedoet wordt gevraagd sponsorgeld te verzamelen. Daarvoor heeft Sander een fantastische actie bedacht. Hij gaat wensen, dromen en gedichten (voor uzelf of een speciaal iemand) mee op de Alpe d’Huez nemen. Dat doet hij middels flessenpost. De verzamelde flesjes gaan in een rugzak mee op deze bijzondere tocht. Alle flessenpost wordt daarna samen met zijn ouders op de hartenkreten wand gehangen, in het Palais des Sports, gelegen naast de finish en de officiële thuisbasis van de Alpe d’Huzes.
Doneren kan in de speciale box bij Boekhandel Mieke Wijgergangs in Berlicum. Ieder bedrag is welkom! Op de toonbank staat een glazen bowl waar je daarna jouw hartenkreet in kunt stoppen. De boekhandel verkoopt tevens hele leuke mini-flessenpost. Bij een donatie vanaf € 5,- krijg je een lot. Op 24 mei verloten we 5 mini flesjes. Bij een donatie vanaf € 7,50 kun je tegen gereduceerd tarief een mini flessenpost kopen en daar iemand anders blij mee maken! Doneren kan óók in de speciale box bij Jessica Haarmode in Berlicum of ‘gewoon’ via de website https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sanderblaakmeer
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws


24 september
24 september
24 september
24 september
29 september
29 september
29 september
30 september
30 september
04 oktober
06 oktober
07 oktober
07 oktober
08 oktober
08 oktober
09 oktober
14 oktober
14 oktober
15 oktober
22 oktober
28 oktober
13 november
18 november
28 november
09 december
11 december
07 maart
14 april
13 juni

© 2017 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30618