Datum plaatsing: 22 april 2017

Unieke Theaterroute aan de Maas zoekt lokaal talentRegio (Oss): Na een geslaagde en verrassende eerste editie van Oeverloos, komt er een nieuwe editie van deze bijzondere theaterroute aan de Maas. De uitverkochte eerste editie en de lovende kritieken op de theaterroute roepen om een vervolg. Stichting Oss Cultureel biedt Oeverloos dit jaar weer aan op 2 en 3 september op de inspirerende uiterwaarden en dijken van Oijen.

Oss staat bol van talent en SOC wil dit talent zichtbaar maken. Daarom biedt Oeverloos kansen aan mensen uit gemeente Oss en de regio om op het podium te staan of om een podium aan andere te bieden. Wil je meewerken aan Oeverloos als amateur toneelspeler, danser, decorbouwer, vrijwilliger om de route mee te realiseren… etc, neem dan contact op met oeverloos@osscultureel.nl
Oeverloos landt om de twee jaar op een verrassende locatie in één van de mooie kernen aan de Maas. De Oeverloos Theaterroute voert langs inspirerende en niet voor de hand liggende locaties in de uiterwaarden en op de dijken van gemeente Oss. Professionele cultuur- en kunstmakers realiseren in nauwe samenwerking met lokale talenten uniek locatietheater dat gebaseerd op lokale verhalen bezoekers niet ongeroerd zal laten. Tijdens deze theaterroute wordt het publiek meegevoerd langs theatrale installaties, scènes, acts en zinnenprikkelend muziek en theater. Net zoals in de eerste editie, staan professionele theatermakers Wim Wijnakker en Letizia Rompelberg garant voor hoogstaand theatraal aanbod.
Voorafgaand en afsluitend aan de theaterroute kunnen bezoekers genieten van optredens, kunstinstallaties en een verhalenplek op het Ontmoetingsplein dat vorm gegeven wordt in de weilanden van Speciaalbierbrouwerij Oijen. Met een treintje worden de bezoekers van dit ontmoetingsplein gebracht naar en opgehaald van de theaterroute. De sfeer van Oeverloos is toegankelijk, het bijzondere gewone en charmant intiem. Oeverloos wordt gemaakt voor en door regionale talenten en is herkenbaar Oss en haar prachtige kernen!
“Stichting Oss Cultureel (SOC) is een platform voor culturele talentontwikkeling (jong&oud) in regio Oss. SOC wil vernieuwen en de kernen met elkaar verbinden. Daarom kiest SOC ervoor om met Oeverloos de vertrouwde omgeving van bestaande podia (theater, stadion) te verruilen voor het onbekende en onverwachtse. SOC zoekt hierbij de samenwerking op met verschillende partijen in de gemeente” aldus SOC voorzitter Til van Rooij.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29997