Datum plaatsing: 20 april 2017

De Vijfde van... Vuile Huichelaar: dat betekent groot feest!


De Vijfde van... Vuile Huichelaar: dat betekent groot feest!


Berlicum (Sint-Michielsgestel): “We moeten praten”...als een vrouw dát zegt, maakt de man dat hij weg komt. Mannen. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. Vol goede moed blijven we knokken om ze te begrijpen en om begrepen te worden. Want dat vrouwen ingewikkelde wezens zijn, zullen we niet ontkennen. Op zaterdag 29 april komen de dames naar Den Durpsherd in Berlicum. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Verschillende typetjes met elk hun eigen kijk op relaties en het leven passeren de show, die bestaat uit schitterend repertoire uit de oude en nieuwe doos afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes.

Gelukkig
Al vijf programma’s lang laten Paulette en Saskia honderden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen! De Vijfde van...Vuile Huichelaar: Nú al een klassieker! Wederom een grote hoeveelheid schitterende, klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes met herkenbare problemen passeren de revue. Ook deze show moet je meemaken!

De voorstelling op za. 29 april begint om 20.15u. Kaartjes zijn te bestellen via www.durpsherd.nl. Bij online bestellingen betaalt u geen administratie- of reserveringskosten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14635