Datum plaatsing: 17 april 2017

‘Een goede site voor ieder budget’


‘Een goede site voor ieder budget’


Nuland ('s Hertogenbosch): Een professioneel logo, uitgebreide huisstijl of slimme website. Linda Litjens helpt onder de naam Rudizign graag kleine zelfstandigen en startende ondernemers met het ontwerp en de realisatie ervan. “Rudizign staat voor creativiteit en persoonlijke aandacht,” aldus Linda.

“Ruim een jaar geleden begon ik met Rudizign”, vertelt grafisch vormgever Linda Litjens. “Een spannende stap, maar o zo leuk om te doen!” De Nulandse deed ervoor ervaring op als fotograaf, dtp-er, vormgever en webdesigner.

“Na een jaar ondernemen werd voor mij duidelijk dat mijn passie ligt bij de groep kleine zelfstandigen en startende ondernemers. Ondernemers met passie voor hun vak. Met Rudizign help ik die ondernemers hun passie zichtbaar te maken. Met een goed logo, mooie huisstijl of professionele website. Zodat hun klanten ze herkennen én onthouden!”

Rudizign specialiseert zich in de ontwikkeling van logo’s, huisstijlen en websites. “Ik houd van een persoonlijke werkwijze. Mijn klanten betrek ik nauw bij het proces: met korte lijnen, open gesprekken en helder advies. Soms heeft een klant zelf al concrete ideeën, soms beginnen we helemaal blanco. Samen komen we echter altijd tot een goed resultaat!”

De ontwikkeling van een professionele uitstraling voor je bedrijf is een slimme eerste investering. Een sterke basis waarmee je verder kunt. “Een goede website bijvoorbeeld hoeft niet per se veel te kosten, maar is wel altijd maatwerk. Ik ontwerp en bouw eenvoudige basiswebsites maar ook uitgebreide interactieve websites. Altijd met een mooi design en passend bij de wensen van de klant.”

Dit geldt natuurlijk ook voor het ontwerp van logo’s of huisstijlen. Rudizign maakt vooraf heldere afspraken zodat je als klant precies weet wat je krijgt én wat het kost. Linda: “Het leukste van mijn vak is dat het steeds zo afwisselend is. Elke klant heeft een eigen verhaal, eigen wensen en eigen budget. Aan mij de taak om binnen die kaders een mooi ontwerp neer te zetten.”

Verder kennis maken met Rudizign? Kijk op www.rudizign.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29770