Datum plaatsing: 17 april 2017

Koningsdag KruisstraatKruisstraat ('s Hertogenbosch): Ook tijdens de Koningsdag van dit jaar, op donderdag 27 april, wordt er op de Kruisstraat weer flink uitgepakt. Stichting ‘Op de Kruisstraat’ organiseert voor de vijfde keer in successie de drukbezochte Koningsbrunch. Daarna vindt op het sportpark van RKKSV weer een heuse zeskamp plaats voor de jeugd tussen de 3 en 15 jaar.

Voor de vijfde keer wordt er op de Kruisstraat, tussen 11.00 en 12.30 uur, gebruncht. Zo’n 150 Kruisstraters schuiven dan aan midden op straat, voor de voormalige school. Een lang lint van brunchers in het oranje zorgt voor een prachtig gezicht en onder het genot van een broodje en een oranje bitter is het altijd hartstikke gezellig. Kosten zijn €5 pp en €2,50 tot 12 jaar. Lever je briefje met het inschrijfgeld in bij Diana van Hassel, Vliertwijksestraat 4B Ook bij slecht weer gaat het door!

‘s Middags gaat het Kruisstraatse oranjegevoel door naar sportpark Eikenhage. Daar is tussen 14.00 en 16.30 uur een zeskamp voor de jeugd. Met onder meer een funslag, stormbaan en waterspel gaat die zich ongetwijfeld vermaken. Die zeskamp wordt nu oor de tiende keer gehouden. Gemiddeld doen er zo’n 50 kinderen aan mee. Die zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen en worden per groep van maximaal 8 deelnemers begeleid door een captain (18+). Voor wie het schouwspel gade wil slaan onder het genot van een drankje is een gezellig overdekt terras aanwezig.

De organisatie kan bouwen op een vast legertje aan vrijwilligers, maar meer handjes zijn natuurlijk altijd welkom. Meer deelnemers trouwens ook. Iedereen is van harte welkom. Die kunnen zich tot 14 april aanmelden via verputten@zonnet.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30420