Datum plaatsing: 17 april 2017

Open dagen bij Dansschool Salsa L.A. in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): Rosmalen is weer een dansschool rijker. Na vijf succesvolle jaren in Vlijmen en twee succesvolle jaren in Den Bosch openden de docenten Louis en Astrid van dansschool L.A. na vijf jaar hun nieuwe locatie in Rosmalen bij Partycentrum de Kentering.

Natuurlijk is de locatie bij de meesten wel bekend van de Dance Partyís, maar zeker ook als danslocatie. Louis en Astrid zijn erg blij met deze super danslocatie die beschikt over meerdere zalen met mooie houten dansvloeren en een professionele uitstraling. Menige dansschool heeft al wat uren les gegeven in de Kentering. Helaas is de huidige dansschool verhuisd naar een andere locatie waardoor salsa L.A. de mogelijkheid heeft gekregen om de salsalessen door te kunnen laten gaan in het nieuwe jaar.
Op zondag 23 april om 18.30 uur openen zij de deuren en is iedereen weer welkom om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven van de salsa en de bachata lessen. Voor iedereen is er om 19.00 uur een gratis proefles salsa voor beginners en om 20.15 uur bachata voor beginners. Van 21.00 uur - 01.00 uur: Gratis After Party met dj.
Op vrijdag 21 april heeft u ook de mogelijkheid om aan de gratis proeflessen deel te nemen op locatie: Dansschool Salsa L.A., Rompertcentrum 25 Den Bosch. Deuren open om 19.00 uur, proefles salsa 19.30 uur / proefles bachata 20.45 uur
In de week van 1 t/m 7 mei zijn er nog gratis open lessen voor alle
niveaus. De cursussen van Salsa L.A. staan voor: zien, voelen, bewegen, lachen, horen en genieten.
Voor meer informatie: www.salsa-la.nl, tel: 0630330332Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19414