Datum plaatsing: 20 april 2017

FietsENmenu 2017 krijgt een speciale invulling


FietsENmenu 2017 krijgt een speciale invulling


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Soos Satisfaction bestaat vijftig jaar en FietsENmenu wordt voor de vijftiende keer georganiseerd. Redenen genoeg dus om er nog meer jus overheen te gieten, om even deze beeldspraak te gebruiken. FietsENmenu is dit jaar op zaterdag 10 juni en is dag- en deels avondvullend.

Door Herman van Dinther

FietsENmenu is in feite een culinaire fietstocht. Je pendelt in groepjes kris kras door een prachtige omgeving. Onderweg is er van tijd tot tijd de gelegenheid om volop te genieten van culinaire hapjes. Daarnaast voer je grappige opdrachten uit en je beantwoordt leuke vragen. Geen wetenschappelijke quiz, maar gewoon voor de lol. De lengte van de route is makkelijk te behappen, zeker de komende editie. Die zal qua kilometers wat korter zijn dan voorgaande jaren. Welke locaties worden bezocht dat blijft een verrassing.

XXL
De laatste jaren worden deelnemers met de bus naar een onbekende bestemming gebracht. Zo zal dat ook deze jubileumeditie zijn maar met extra elementen. Je fietst nu niet van de bestemming ‘onbekend’ naar Rosmalen. Nee, je vertrekt met de bus naar een bestemming en in de loop van de avond kom je met de bus terug in Rosmalen.

Inschrijven kan
Inschrijven kan vanaf nu via info@satisfactionrosmalen.nl tot uiterlijk 30 april. Als Vriend heb je voorrang bij de inschrijving, maar een tip : Wacht niet te lang ! Het inschrijfgeld is een klein beetje aangepast. Met name omdat er bij deze XXL editie wat verder van huis gegaan wordt, maar ook omdat er enkele verassingen zijn toegevoegd. Voor Vrienden bedraagt het inschrijfgeld € 42,50 per persoon. Introducés en overige deelnemers betalen € 52,50.
Hiervoor krijgen de deelnemers een volledig menu over de gehele fietsroute en veel onderling plezier.
Start
Vanaf 10.00 uur kunnen de eerste groepjes zich melden bij Café d’n Beer aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Daar worden de nodige ‘documenten’ aangereikt. De fietsen worden voorzien van beschermingsmateriaal en in de vrachtwagen gezet. Vervolgens stap je in de bus met bestemming ‘onbekend’. Dit betekent dat er wat tijdsverschil zal zijn tussen het vertrek van de eerste en tweede ‘busgroep’. Met welke bus je groepje reist en hoe laat wordt later nog definitief aan doorgegeven.

Prijsuitreiking
Deze zal ditmaal op ‘locatie’ zijn. Na de prijsuitreiking vertrekt de eerste bus weer huiswaarts. Naar alle waarschijnlijkheid is iedereen zo rond 22.30 uur op het Gildeplein in Rosmalen.

Huishoudelijke aard
•Het aantal deelnemers is beperkt ook in verband met de capaciteit bij de horeca gelegenheden. De belangstelling is nu al groot, dus wacht niet te lang met inschrijven
•Deelname met elektrische fietsen is geen probleem
•Bij een aantal horecagelegenheden (niet allemaal) is er een keuze tussen ‘vis of vlees’.
•Ook als je graag een vegetarisch menuutje wenst, is dat mogelijk.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29724