Datum plaatsing: 17 april 2017

‘Samen voor dementie’ organiseert bijeenkomst ‘waar begin ik?’Rosmalen ('s Hertogenbosch): Het samenwerkingsproject ‘Samen voor dementie’ organiseert in Rosmalen een bijeenkomst over: Dementiezorg: waar begin ik? Wat komt er op je af als je vermoedt dat er iets niet pluis is of als je de diagnose van dementie hebt gekregen? De eerste bijeenkomst is op dinsdag 18 april in woonzorgcentrum de Annenborch op de Hoef in Rosmalen. De inloop is vanaf 17.30 uur met soep en een broodje. De bijeenkomst duurt van 18.00 tot 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Gastspreker is Pieter de Boer. Hij is mantelzorger, maar vooral ook echtgenoot. Hij vertelt over de jarenlange dementiezorg voor zijn vrouw. Ook een bewoner van De Annenborch licht haar situatie toe. Verder wordt er informatie gegeven over hulp en ondersteuning rondom dementie en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Laat dan vóór 11 april weten dat u komt via de receptie van De Annenborch, tel.nr. 073 85 19 600 of e-mail naar receptie@annenborch.nl.

‘Samen voor dementie’ is een samenwerkingsproject van Seniorenvereniging HEVO, Ouderenzorg De Annenborch, Seniorenraad ’s-Hertogenbosch, Vivent Zorgt en Welzijn Divers. Het doel van ‘Samen voor dementie’ is om mantelzorgers en ouderen te informeren over dementie, mantelzorgers te ondersteunen bij hun (vaak) intensieve taak en te voorkomen dat mantelzorgers en ouderen in een isolement terecht komen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16400