Datum plaatsing: 19 april 2017

Fiets- en kennismakingstocht eerste buurtactiviteit DorpspleinHeesch (Bernheze): De participatiemaatschappij vraagt erom dat we elkaar in de wijken weer beter leren kennen en vaker ontmoeten. Om dat te stimuleren organiseert Dorpsplein Heesch, samen met ambassadeurs uit die buurt, Scouting Heesch en KBO Heesch, op zaterdag 22 april een gezellige fietstocht voor de bewoners van de wijk tussen de Hoogstraat en de Verdilaan en tussen de Schoonstraat en de Doctor Saal van Zwanenberglaan. Deze bewoners hebben inmiddels een brief ontvangen, met de uitnodiging om mee te fietsen.
Iedere buurtbewoner kan meedoen. De KBO stelt duo-fietsen beschikbaar, voor diegenen die niet zo goed meer kunnen fietsen en er is zelfs een rolstoelfiets beschikbaar. Het start- en eindpunt is in het Scouting gebouw. Bert Wijnen zorgt voor een mooie route. De deelnemers worden tussen 14.00 en 14.30 uur ontvangen met een kopje koffie of thee in het Scouting gebouw aan de Leekenstraat 6 in Heesch.
De fietstocht start om 14.30 uur, na 40 minuten een korte pauze en dan weer een route terug. De deelnemers die met de duo-fietsen meegaan, krijgen een tocht van 40 minuten en zijn daarna weer terug bij de Scouting. Daarna kunnen de volgende buurtbewoners met de duo-fietsen mee.
Aanmelden kan via Dorpsplein Heesch (vraag@dorpspleinheesch.nl) ; tijdens onze inloopspreekuren op dinsdag- en donderdagochtend in de Pas of op een van de adressen zoals genoemd op de uitnodiging.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30864