Datum plaatsing: 18 april 2017

Fittestdag Burenhulp NistelrodeNistelrode (Bernheze): Donderdag 20 april nodigt Burenhulp Nisseroi (BHN) alle inwoners in de leeftijdsgroep van 70 tot 80 jaar uit om deel te nemen aan een fittest. De gemeente stuurt iedereen in deze groep een persoonlijke uitnodiging.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door deskundigen uit ons eigen dorp. De combinatie van het beantwoorden van vragen en aanvullende metingen op het gebied van o.a horen, zien, conditie, voeding, bloedsuiker bloeddruk en ‘positieve gezondheid’ geeft u een duidelijk beeld van uw bestaande fitheid.

Deze test biedt naast een meting op uw lichamelijke gesteldheid, ook zicht op o.a. uw eigen kracht door de ‘positieve gezondheid’ check. De dokterspraktijk, apotheek, gemeente Bernheze en lokale zorginstellingen steunen BHN hierbij. Op het eind van het 50 minuten durende onderzoek gaat u in gesprek met de GGD. Tijdens dit gesprek komen de resultaten aan bod en eventuele adviezen voor de toekomst. Afsluitend gaat u naar huis met uw meetresultaten en persoonlijk advies samen verpakt in een goodiebag met leuke presentjes van onze lokale ondernemers.

Deze test wordt u gratis aangeboden, dus wij zien u graag 20 april!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29725