Datum plaatsing: 19 april 2017

Volleybal en jeu-de-boules op Nisserois strand


Volleybal en jeu-de-boules op Nisserois strand


Nistelrode (Bernheze): Zondag 7 mei is het weer zover! Volleybalvereniging Tornado organiseert dan het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op het Raadhuisplein in Nistelrode. Dit leuke recreatieve beachvolleybaltoernooi, voor jong en oud, is al vijf jaar een groot succes. De organisatie staat ook dit jaar weer te popelen de vele deelnemers te ontvangen op het Raadhuisplein.

Wedstrijden worden weer gespeeld met vier personen per team. Daarbij worden de teams opgesplitst in drie klassen: beginnend, gemiddeld en gevorderd. Na afloop van het toernooi hebben deelnemers de mogelijkheid te genieten van een heerlijke BBQ.
Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.vc-tornado.nl. Inschrijven kan in de leeftijd vanaf 15 jaar! Wees er snel bij, want vorig jaar was dit populaire toernooi op de eerste dag al vol geboekt!

Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.facebook.com/tornadobeachvolleybaltoernooi en www.vc-tornado.nl. De organisatie van Tornado Beach hoopt ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers!

Bernheze Strand Jeu de Boules
Dit jaar werkt Tornado Beach samen met een ander toernooi. Op de zaterdag 6 mei wordt al gebruik gemaakt van het zand, wat ook dit jaar weer gesponsord wordt door Jos van der Heijden. Er wordt dan een ĎBernheze strand Jeu de Boulesí toernooi georganiseerd.
Dit evenement biedt iedereen die woonachtig is in Bernheze de kans om in vorm te komen voor het zomerseizoen in Frankrijk en daarbij zich ook nog tot Jeu de Boules kampioen van Bernheze te kronen. En met iedereen wordt ook echt iedereen bedoeld. Van jong tot oud, van professional tot amateur. Iedereen kan zich aanmelden voor dit evenement, ook als je de sport nog nooit hebt beoefend. Het enige wat je nodig hebt is een actieve partner, want in teams van twee wordt sportief gestreden om kampioenschap van Bernheze.

Tussen de wedstrijden door kun je genieten van de Franse sfeer en een passen hapje en een dranke op het plein en de terrassen. Opgeven en meer informatie via bernhezestrandjeudeboules@hotmail.com of Leny van de Ven via 06-48564833.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15179