Datum plaatsing: 18 april 2017

Gelijkspel Prinses Irene vrouwen in Etten-LeurNistelrode (Bernheze): De Prinses Irene vrouwen speelden in Etten-Leur tegen DSE. Die ploeg had de punten nog hard nodig, voor Prinses Irene geldt dat ze hoog moeten eindigen om de nacompetitie nog te halen voor promotie. Het werd na een 1-0 ruststand, uiteindelijk 1-1 in een matige wedstrijd. Voor rust was DSE de betere ploeg, na rust was dat Prinses Irene. In de 70e minuut scoorde Elien Ploegmakers met het hoofd de gelijkmaker.
De eerste echte aanval van DSE was al meteen raak, waardoor de formatie van coach Couvreur al na 5 minuten tegen een achterstand aankeek. De hele eerste helft was DSE gevaarlijker en er was een goede redding nodig van doelvrouw Rengers, om nog niet op grotere achterstand te komen. In de rust pleegde Couvreur wat omzettingen, waardoor het voetballend allemaal wat beter werd. In de 70e minuut speelde Talitha Groenendaal , Sharron van Os aan, die uit de draai de lat teisterde. De onvermoeibare Elien Ploegmakers was er als de kippen bij om de terugspringende bal binnen te koppen. Daar bleef het bij.
Opstelling: Eileen Rengers, Nikka Fokkinga, Suwi Nunmuan, Meggy Wijnen, Hilde Langens Jamie vd. Nieuwendijk, Malissa Scheepers (46e Talitha Groenendaal), Marit v.d. Lee ( 75e Veerle Donkers), Elien Ploegmakers, Sharron van Os, Femke van Bremen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16294