Datum plaatsing: 17 april 2017

Mixed Recreanten SMASH’70 kampioen!


Mixed Recreanten SMASH’70 kampioen!


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Na enkele jaren lekker in de bovenste regionen meegedraaid te hebben is het Mixed Recreanten team van volleybalclub SMASH’70 gelukt kampioen te worden in de recreanten mix tweede klasse! Op een letterlijk en figuurlijk zonovergoten zondag is de kampioensbal in ontvangst genomen, waarna dit kampioenschap gezellig gevierd werd.

Bijna het gehele team en een aantal vaste supporters en steunende leden van SMASH’70 genieten van het behaalde kampioenschap.

Bij de prijsuitreiking werd desgevraagd door de voorzitter het al dan niet promoveren naar de eerste klasse toegelicht: “Dit is een stevig onderwerp van discussie, gezien de almaar hogere leeftijd van de teamleden en de daarmee gepaard gaande langere hersteltijd van zelfs kleinere blessures maakt dat het vooruitzicht om in die eerste klasse lekker mee te spelen minder rooskleurig”. Daarom is Smash’70 dringend op zoek naar versterking. Een beetje volleybalervaring is daarbij fijn, maar echt, de drempel ligt niet heel erg hoog, en de leeftijdscategorie is erg ruim.

Alweer ruim tien jaar bestaat deze eens florerende volleybalclub uit Heeswijk-Dinther nog uit één mixed recreanten team wat iedere woensdagavond van half negen tot tien uur in de sporthal van Gymnasium Bernrode traint. Wedstrijden spelen we op ca. 8 zondagen verdeeld over het seizoen in de regio.

Dit kleine maar fanatieke clubje traint iedere woensdagavond van half negen tot tien uur in de sporthal van Gymnasium Bernrode, Als nu je volleybalhart sneller gaat kloppen en je zin krijgt om zelf (weer) eens een balletje mee te slaan: de (achter-) deur van Bernrode staat iedere woensdagavond open!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15012