Datum plaatsing: 18 april 2017

CDA: Paasbrunch, asperges schillen, chocolade eieren


CDA: Paasbrunch, asperges schillen, chocolade eieren


Heesch (Bernheze): Geen van allen heeft echt iets met ons gemeentebestuur te maken. Ik stond dit weekend, tussen de brunch en het asperges schillen in, in gedachten even stil bij wat we als CDA tot nu toe in deze bestuursperiode al realiseerden en of nog gaan realiseren.
Dat lijstje is behoorlijk lang: een nieuw te bouwen gymzaal in Vorstenbosch, een tennispark in Loosbroek, herinrichting van plein 1969 in Heeswijk-Dinther, verdere verbetering van het centrum in Heesch, eerste aanzet tot vernieuwing van de doorgaande weg in Nistelrode. We maakten ook de keuze om kleinschalig statushouders op te vangen en gaven de transities in de zorg verder vorm. Het is te veel om op te noemen.
Het blijft altijd lastig om het goed te doen, hoe weloverwogen de keuzes ook zijn. Toch zet ik mij er graag voor in om onze eigen omgeving wat mooier te maken en iets bij te dragen. Voor volgend jaar staan de gemeenteraadsverkiezingen weer op de rol, daar zijn wij nu alweer mee bezig. Dat lijstje moet af.
Maar af is het nooit, het lijstje blijft groeien. We willen altijd meer, beter en mooier. Voor nu neem ik genoegen met het witte goud, gewoon tevreden zijn is ook een kunst. Of tch ook nog maar een chocolade eitje?

Mart Smits
Raadslid CDABernheze
cda.nl/bernheze
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16077