Datum plaatsing: 18 april 2017

Bijeenkomst tunnels Menzel en Loo 18 april 2017Nistelrode (Bernheze): Alle gemeenten rond de Maashorst werken aan het verbinden van hun dorpen met het natuurgebied.

Onder de noemer van het project Dreven en driften is Bernheze bezig om bij Nistelrode en Heesch routes richting de Maashorst meer herkenbaar te maken en te verfraaien. Daarvoor planten we bomen en we zorgen voor meer bloemen in de bermen, herkenbaar meubilair en informatiepanelen langs de routes.

Kunstenaars verfraaien tunnels
De tunnels Menzel en Loo zijn bijzondere plekken op die routes. We willen dat deze tunnels niet werken als barrières, maar juist als verbinders en dat ze een uitnodiging vormen tot het natuurgebied. Daarom hebben we kunstenaars gezocht die die tunnels of hun omgeving kunnen verfraaien. Ze hebben de opdracht gekregen om aansluiting te zoeken bij de natuur- en landschapswaarden en cultuurhistorie in ons gebied. Ze hebben een hoofdlijn voor een ontwerp uitgewerkt, maar bij de detaillering van de ontwerpen kunnen ze wel wat inspiratie uit de streek gebruiken.

U bent welkom op 18 april
Bent u begaan met kunst, creativiteit, natuur, landschap en/of cultuurhistorie? Dan bent u van harte uitgenodigd naar de bijeenkomst te komen. Ook als u gewoon geïnteresseerd bent in de eerste ideeën bent u van harte welkom.

Locatie: Cultureel Centrum Nesterlé, Nistelrode
Tijdstip: dinsdag 18 april 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Als u wilt komen graag aanmelden via kcc@bernheze.org.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17795