Datum plaatsing: 18 april 2017

Try-outs ‘GABBERS’ in theater De Lievekamp


Try-outs ‘GABBERS’ in theater De Lievekamp


Oss (Oss): Dat cabaretiers graag naar Oss komen, bewijzen Philippe Geubels, Roué Verveer, Guido Weijers en Jandino Asporaat. Deze vier topcomedians zijn op maandag 15 en dinsdag 16 mei de Grote Zaal van De Lievekamp te gast om nieuw materiaal te testen voor de nieuwe GABBERS comedyshow. De kaartverkoop voor deze try-outs is reeds begonnen via de Theaterkassa én via de website www.lievekamp.nl. Hierbij geldt een maximum van 4 tickets per persoon/bestelling.

Nieuwe show in tropische sferen
Met het zogenaamde pretkwartet ‘GABBERS’ hebben Philippe Geubels, Roué Verveer, Guido Weijers en Jandino Asporaat hun krachten gebundeld. Vorig jaar waren ze met meerdere uitvoeringen van hun eerste succesvolle show in Ziggo Dome goed voor in totaal ca. 36.000 bezoekers. Het viertal keert van 15 t/m 17 juni terug in de Ziggo Dome voor dé comedyshow van het jaar. Voordat het zover is, komen de comedians twee avonden naar De Lievekamp om materiaal voor deze nieuwe show uit te proberen. Deze GABBERS-show speelt zich af in tropische sferen. De rode draad wordt gevormd door zon, zwembandjes, strakke st(r)and-ups en moddervette grappen. De try-outs in Oss beloven één brok bulderende vakantiepret te worden.

Kaartverkoop reeds begonnen
Toegangskaarten (à € 23,50*) voor GABBERS op maandag 15 mei en dinsdag 16 mei, aanvang 20.15 uur in de Grote Zaal, kunnen worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via de website www.lievekamp.nl. Hierbij geldt een maximum van 4 tickets per persoon/bestelling.
*excl. € 1,25 ticketfee
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13294