Datum plaatsing: 18 april 2017

Prinses Irene korfbalsters verliezen


Prinses Irene korfbalsters verliezen


Nistelrode (Bernheze): Prinses Irene was zondag bij rust al op een kansloze achterstand gezet tegen Rosolo, een van de ploegen die net als Prinses Irene, moet zien degradatie te voorkomen. De ruststand was, ietwat geflatteerd 12-4. Uiteindelijk werd het een pijnlijke 19-9 eindstand. De jonge Nora Schouten foto) begon in de basis. Omdat Stormvogels verrassend won van De Korfrakkers, staat de ploeg van coach De Veer nu op een degradatieplaats. In de zaal speelt de nieuwe coach Arno Theunissen volgend seizoen in elk geval weer topklasse. Of dit dus op het veld ook zo zal zijn, blijft de inzet voor de rest van dit veldseizoen.
Prinses Irene begon goed aan de wedstrijd, Lindy Exters schoot van afstand raak. Daarna was het echter gedaan. Rosolo was bijzonder effectief en liep uit naar een 5-1 voorsprong. Via Nora Schouten werd het 5-2, maar Rosolo liep weer uit naar 7-2. Prinses Irene was qua veldspel niet eens zoveel minder, maar de ploeg uit Reusel benutte de kansen veel beter. Hilde Pittens schoot van ver raak, maar Rosolo antwoordde gelijk met 3 rake worpen. Laura v.d. Ven scoorde uit een vrije worp, maar het antwoord van Rosolo was weer 2 doelpunten. Met een ruststand van 12-4 was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.
In de tweede helft ging het meer gelijk op, maar bleef Rosolo de bovenliggende partij. De meiden uit Reusel waren beweeglijke, gretiger en fysiek meer aanwezig. Hilde Pittens, Marina van Venrooij (2x)en Evy van de Akker (2x) scoorden in de 2e helft. Rosolo deed dat ook nog 7 keer, waardoor de eindstand 19-9 werd.

Opstelling en scores: Hilde Pittens (2x), Laura van de Ven (1x), Linda van Tilburg, Lindy Exters (1x) (40e Ella Romijnders), Marina van Venrooij (2x), Evy van de Akker (2x), Nora Schouten (1x), Gaby van Santvoort
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14727