Datum plaatsing: 19 april 2017

Landerij van Tosse finalist in Brabantse Stijlprijs


Landerij van Tosse finalist in Brabantse Stijlprijs


Oss (Oss): Landerij VanTosse is een van de vijf finalisten in De Brabantse Stijlprijs 2017. Dat werd vanmorgen bekend gemaakt op Landerij VanTosse. De bekendmaking werd live uitgezonden op Omroep Brabant (radio en tv) in het programma Wakker!

Gedeputeerde Ruimte en Financiën Erik van Merrienboer, wethouder Johan van der Schoot en projectcoördinator Henk Smouter waren erbij.

Publiek is nu aan de beurt om te stemmen
Het publiek kan tot en met 12 mei via www.debrabantsestijlprijs2017.nl stemmen op haar favoriet. De prijsuitreiking van de publieksprijs én de juryprijs is op donderdag 18 mei in Bergen op Zoom tijdens ProefMei 2017.

Jury verrast een week lang iedere dag een finalist
De jury van De Brabantse Stijlprijs 2017 heeft uit de 18 genomineerde projecten 5 finalisten geselecteerd. De bekendmaking was dit jaar anders dan anders: Van 12 tot en met 19 april verraste de jury iedere dag één finalist van De Brabantse Stijlprijs 2017 met een bezoek samen met een team van Omroep Brabant. Tijdens uitzendingen van het programma Wakker! -op radio en tv- maakten ze live op locatie bekend wie de finalisten waren. Gedeputeerde Ruimte en Financiën Erik van Merrienboer deed mee aan het bezoek aan de eerste en laatste finalist.

Brabantse Stijlprijs
Voor De Brabantse Stijlprijs 2017 zocht de provincie plekken in de leefomgeving met maatschappelijke waarde, die zijn ontstaan doordat bijvoorbeeld buurtbewoners, ondernemers, verenigingen, ontwerpers en gemeenten zich daar gezamenlijk voor ingezet hebben.
In Oss waren drie projecten genomineerd voor De Brabantse Stijlprijs 2017:
Landerij van Tosse , het Elzenhoekpark en het Van Kleefbolwerck Ravenstein, waarvan de eerste nu door is naar de finale. www.brabant.nl

Meer informatie
www.landerijvantosse.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29849