Datum plaatsing: 19 april 2017 - Laatst gewijzigd: 21-04-2017 21:00:54

Vrouw gewond bij steekincident; zoon aangehouden


Vrouw gewond bij steekincident; zoon aangehouden


Oss (Oss): In een woning in Oss raakte woensdagmiddag 19 april 2017 een vrouw gewond bij een steekincident. We hielden haar zoon als verdachte aan.

We kregen woensdag rond 11.45 uur een melding van een steekincident aan de Van der Nootstraat in Oss. In een woning werd een gewonde vrouw aangetroffen. De bewoonster werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De zoon van het slachtoffer werd als verdachte in de zaak aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek. Wat zich precies afspeelde in de woning is op dit moment nog niet helder, we zijn volop bezig met het onderzoek.

Het is van belang om zorgvuldig te onderzoeken wat precies in de woning is gebeurd. We doen daarom onder meer uitgebreid forensisch onderzoek naar sporen die ons kunnen helpen om het verhaal duidelijk te krijgen. Uiteraard zoeken we ook contact met buurtbewoners en eventuele andere getuigen om te achterhalen of zij iets gezien of gehoord hebben. Mocht u ons nog niet gesproken hebben en over informatie beschikken die ons kan helpen? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22058