Datum plaatsing: 19 april 2017

Vlag in top in Vorstenbosch


Vlag in top in Vorstenbosch


Vorstenbosch (Bernheze): Op dinsdag 19 april vierden woningcorporatie Mooiland, de bouwvakkers en betrokken partijen met elkaar het hoogste punt van tien nieuwbouwwoningen aan het Liebregtsplein in Vorstenbosch. Op traditionele wijze werd de vlag gehesen en was er voor iedereen gebak. Gebroeders van Herpen uit Heesch bouwt in opdracht van Mooiland deze levensloopbestendige huurwoningen. Naar verwachting ontvangen de nieuwe bewoners in september dit jaar de sleutels van hun woning.

Na een lange voorbereidingsperiode is Mooiland trots dat de tien huurwoningen aan het Liebregtsplein nu echt vorm krijgen. Met de bouw van deze woningen rond Mooiland het nieuwbouwproject ‘Liebregtsplein’ af. Het totale project omvat de sloop van acht bestaande woningen, nieuwbouw van tien woningen en ‘vernieuwbouw’ van zes bestaande woningen.

De tien levensloopbestendige woningen zijn allemaal al verhuurd. De afgelopen periode hebben de toekomstige huurders zelf hun keuken en tegelwerk uitgezocht. Naar verwachting ontvangen zij in september dit jaar de sleutels van hun woning.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31483