Datum plaatsing: 19 april 2017

Poging zakkenrollerij


Poging zakkenrollerij


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Vandaag rond de klok van 13.00 uur vond er een poging zakkenrollerij plaats op de Hinthamerstraat in ís-Hertogenbosch. Een vrouw was met haar nichtje aan het winkelen toen ze merkte dat er een onbekend persoon aan haar schoudertas zat. Toen de vrouw zich omdraaide zag ze namelijk dat er een persoon kleding tegen de schoudertas van de vrouw gedrukt hield. De vrouw schoof de kleding opzij waarop ze zag dat deze onbekende persoon met de hand in de schoudertas zat. Nadat de vrouw de hand van deze onbekende persoon kort vastpakte, legde de persoon de kledingstukken terug en vluchtte de winkel uit.
Even later zag de vrouw de persoon met twee andere personen richting de Nieuwstraat van ís-Hertogenbosch lopen. Toen de personen de vrouw in de gaten kregen, begonnen de drie personen te rennen. Een passerende fietser hoorde van de vrouw dat er geprobeerd was iets uit haar tas te stelen en bleef achter de personen aan fietsen tot de politie met spoed ter plaatse kwam.
Alle drie de personen (35, 26 en 20 jaar) zijn aangehouden voor (poging) diefstal (in vereniging) en worden nu vastgehouden voor verhoor.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24533