Datum plaatsing: 22 april 2017

20 en 21 mei Heerlijk Heesch: Proef de gezelligheid


20 en 21 mei Heerlijk Heesch: Proef de gezelligheid


Heesch (Bernheze): De heerlijke restaurateurs uit Heesch en omgeving hebben zich opnieuw verenigd om jong en oud op 20 en 21 mei in de watten te leggen tijdens HEERLIJK HEESCH. De Misse wordt omgetoverd tot een plek waar je je thuis voelt, zomaar midden in Heesch. Restaurateurs en andere horecaondernemers zetten zich speciaal voor dit evenement in om culinaire hoogstandjes en lekkere drankjes te serveren. De organisatie zorgt voor muziek en andere zaken om het iedereen naar de zin te maken.

Gezellig en vertrouwd! Nodig je vrienden en familie uit bij jou op bezoek in het centrum van Heesch. Niemand hoeft zich druk te maken over hapjes of drankjes, daarvoor zorgen de restaurateurs, die alles in het werk stellen om je te verrassen met hun culinaire heerlijkheden. Zet even alles opzij en geniet heerlijk van wat ‘voorbij’ komt.

HEERLIJK HEESCH heeft getekend voor een nieuwe jaargang en is de uitdaging aangegaan om het feest van 2016 in mei 2017 te overtreffen.

De Misse bruist tijdens HEERLIJK HEESCH van gezelligheid bij muziek en andere vermakelijkheden. De sfeer is optimaal om je te ontspannen en te genieten van lekkere en fraai ogende heerlijkheden. De Misse heeft voor een weekend het karakter van thuis, op een plek waar je dat niet zou verwachten. Goed om er te toeven en er met vrienden of familie samen te komen voor een paar uurtjes gezelligheid bij een hapje en een drankje. De Misse wordt speciaal voor dit weekend omgetoverd tot een huiselijk geheel, inclusief tuin, met sofa’s, fauteuils, hangplekken en – vooral – gezelligheid!

De restaurateurs, organisatie enhorecaondernemers hebben al veel zin in dit mooie voorjaarsfeest en proberen de lekkerste gerechtenuit die passen binnen het decor van een huiselijke sfeer. Thuis voel je je veilig en vertrouwd, dat gevoel zal De Misse je ook tijdens HEERLIJK HEESCH geven. Je kunt jezelf helemaal verliezen in intieme hoekjes, in de tuin, op een lekkere loungebank of weggezakt in een fauteuil, terwijl je kijkt naar de voorbijgangers of ervaringen uitwisselt met vrienden en familie.20 en 21 mei: Op zaterdag van 17.30–01.00 uur en op zondag van 14.00-22.00 uur. Toegang gratis.In elk geval kom je de volgende paviljoens tegen op HEERLIJK HEESCH:

Van Gruijthuijsen Catering

Restaurant ’t Bomenpark

Bistro Louis

De Bakkers Lamers

Het Raadhuis Lithoijen

Bar Restaurant Wolters

Eetcafé ’t Tunneke

Gastronomia Italiana

Brasserie ’t Oude Raadhuis

Sushi en Teppanyaki Restaurant Tanuki

Restaurant De Kapel

Restaurant Het Sentiment

Pannenkoekenhuis Heesch

Restaurant Versaen

Jumbo WiegmansUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29917