Datum plaatsing: 21 april 2017

Kienmiddag voor Alpe d'Huzus in Nistelrode


Kienmiddag voor Alpe d'Huzus in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): Alpe d'Huzus is het kleine zusje van Alpe d’Huzes, hèt evenement waar heel Nederland van weet en trots op is. Want iedereen kent wel iemand die kanker heeft én iedereen kent wel iemand die mee gedaan heeft met het evenement van de grote broer of met Alpe d’Huzus, waarbij de deelnemers naar boven lopen zo vaak zij kunnen. Ook Alpe d’Huzus wordt overigens georganiseerd door dezelfde organisatie.

Opgeven is geen optie
Inderdaad! Want die optie hebben de patiënten ook niet. Wij gaan door, allemaal! Omdat die ziekte gewoon de wereld uit moet! En daarom doen alle deelnemers, met hun directe omgeving, veel moeite om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Merel van Erp – van Wanrooij
Voor Merel betekent dit dat zij, in navolging van haar vader die in 2013 meedeed aan Alpe d’Huzes, de berg op gaat rennen – joggen – lopen – sjokken, om op die manier geld op te halen voor het KWF. Zij doet dit ter nagedachtenis aan haar Opa, Martien van Wanrooij, met wie zij heel erg close was en natuurlijk voor alle mensen in haar familie- en vriendenkring die met deze verschrikkelijk ziekte te maken hebben (gehad).

Kienmiddag in ‘t Maxend
We organiseren dus op Zondag 23 april om 14:00 uur een Kienmiddag in Partycentrum ’t Maxend te Nistelrode. De kienkaarten kosten maar 5 euro voor 10 ronden en de entree is natuurlijk gratis. Dankzij de sponsoren hebben we een mooi prijzenpakket kunnen samenstellen met als HOOFDPRIJS “The Temple Challenge” voor 10 personen beschikbaar gesteld Escaperoom Nistelrode.

Iedereen is van harte welkom bij Partycentrum ’t Maxend én voor de mensen die wel willen sponsoren, maar niet aanwezig (kunnen) zijn is er nog een loterij met een mooie prijs. Geef het geld mee in een envelop met naam en adres en we weten u te vinden wanneer u gewonnen hebt!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30636