Datum plaatsing: 21 april 2017 - Laatst gewijzigd: 21-04-2017 13:46:22

Lentemarkt voor flora & fauna bij tuincentrum Meijs


Lentemarkt voor flora & fauna bij tuincentrum Meijs


Heesch (Bernheze): Zaterdag 29 april komt Heesch en omstreken extra in de voorjaarssfeer. Dan is namelijk bij tuincentrum Meijs aan de Bosschebaan een hele leuke gezellige Lentemarkt op het parkeerterrein te vinden. waarop de nieuwste voorjaarstrends op toepasselijke wijze gepresenteerd zullen worden in marktkraampjes en stalletjes voor de deur bij de ingang.

Goede doel
Bij voorjaar en een tuincentrum passen uiteraard flora en fauna heel erg goed. Het is daarom dan ook niet zo verwonderlijk dat er voor gekozen werd door organisator Events Factory om de opbrengsten - na aftrek van kosten - geheel aan het Wereld Natuur Fonds te schenken in de vorm van een donatie.

Heesch wordt wakker
Er is relatief weinig te doen qua activiteiten en evenementen in Heesch. De bewoners moeten voor hun uitje en vertier dan ook vrijwel altijd naar een van de omliggende nabij gelegen buurtgemeentes, echter deze Lentemarkt a.s. zaterdag is een eerste zet in goede de richting om hier verandering in te brengen.

Terug tot leven
Men vond het bij het tuincentrum tijd om iets te organiseren en uiteindelijk heeft zij evenementen organisator Events Factory bereid gevonden om samen met haar het initiatief tot deze Lentemarkt te nemen. Men wil de klanten bovendien ook iets extra’s bieden in deze drukke periode, waarin iedereen de lentekriebels krijgt en de tuin weer in gereedheid gaat brengen voor het seizoen..

Diversiteit
Er zal een hele grote diversiteit aan waren aangeboden worden in de kraampjes en stalletjes op de markt op de planken. Er zijn in ieder geval volop voorjaarstrends aanwezig en ook de eerste zomerartikelen worden alweer aan de man gebracht. Zo zijn er onder andere dameskleding, lederwaren, cosmetica, woondecoratie, tassen, haarmode, kinderkleding, petjes, sieraden, zonnebrillen en overige modeaccessoires vinden. Ook zullen de eerste aardbeien en asperges alweer verkrijgbaar zijn en zijn er diverse lekkernijen en hapjes verkrijgbaar.

Kinderen
Ook voor de kinderen is er vertier aanwezig in de vorm van een groot luchtkussen waar zij naar hartelust gratis en onbeperkt op kunnen springen. Ook is er schepsnoep en zijn er suikerspin, popcorn en lekkere oliebollen verkrijgbaar.

Demonstraties en aanbiedingen
Het wordt voor de bezoekers een heel erg leerzaam uitje want door het tuincentrum worden namelijk tijdens deze Lentemarkt diverse demonstraties verzorgd van snoeitechnieken. Ook zijn er een aantal leuke exclusieve dagaanbiedingen, die alleen maar geldig zijn tijdens deze Lentemarkt, én zijn er dan voorts ook nog eens diverse aantrekkelijke (extra) acties in het tuincentrum.

Deelnemers
Er zijn momenteel nog wat marktramen beschikbaar voor deelnemers. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie via het telefoonnummer 06-31551818 of per e-mail via het mailadres rl.cbr.plr@gmail.com.

Openingstijden
De Lentemarkt is gratis toegankelijk. De openingstijden zijn 10.00 tot 17.00 uur. Kortom, een leuke tip voor iedereen die wat leuk vertier zoekt voor komend weekend. Het is ook erg aantrekkelijk om het tuincentrum in uw fietsroute op te nemen wanneer u er een dagje op uit gaat op de fiets en er even langs te rijden.

Ook de kinderen komen niets tekort tijdens de Lentemarkt (foto : Roel van Deursen)
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27201