Datum plaatsing: 21 april 2017

Man in dure BMW gepakt met 20 zakjes cocaïne in onderbroek's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op de Choorstraat in ’s-Hertogenbosch pakten wij vrijdagochtend rond 1.30 uur een 47-jarige man uit Vught op. Hij reed weliswaar in een dure BMW, maar bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Wel had hij een flinke hoeveelheid cocaïne bij.

De man reed in zijn bolide over de Parade toen surveillerende agenten hem aanspraken. Bij een controle bleek dat zijn rijbewijs een tijdje geleden al was ingevorderd, maar de man was desondanks gewoon achter het stuur gekropen. Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Cocaïne
Het vermoeden van de agenten dat de man zich bezig houdt met drugshandel werd daar versterkt. Hij bleek op het bureau twintig zakjes met cocaïne te hebben verstopt in zijn onderbroek. De drugs zijn beslag genomen en ook de BMW is de man voorlopig kwijt. De Vughtenaar zit nog vast en wordt verhoord.

Doorzoeking
In verband met de zaak is de politie een groot deel van vrijdag bezig geweest met onderzoek in de woning van de verdachte. Naast een hoeveelheid drugs vonden agenten diverse goederen die in verband kunnen worden gebracht met de handel in harddrugs.

"Buurtbewoners zijn blij"
De wijkagent was ook bij de doorzoeking in Vught aanwezig: “Ik sprak vanmiddag met verschillende buurtbewoners en die zijn blij dat de politie optreedt tegen deze verdachte. Er zijn al vaker meldingen gedaan van drugsoverlast bij de woning en om die reden is vandaag ook doorgepakt. Het is goed om te laten zien dat informatie uit de buurt helpt om dit soort problemen aan te pakken.”Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22915