Datum plaatsing: 30 april 2017

Alcomobilist over de kop in Geffen


Alcomobilist over de kop in Geffen


Geffen (Oss): Zaterdagochtend omstreeks 11 uur werd er een ongeval gemeld op De Gemert in Geffen. Toen de agenten ter plaatse waren bleek dat de bestuurder gelukkig al uit zijn voertuig was en geen zwaar letsel had.
Tijdens het onderzoek naar het ongeval bleek dat de bestuurder andere automobilisten rechts, via de berm, had ingehaald waarbij hij uiteindelijk de macht over het stuur was verloren en op zijn kop in de sloot tot stilstand was gekomen. Omdat de bestuurder ook te veel had gedronken werd deze meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Op het bureau blies de man 565 UGL (1.3 promille). Tegen de man zal dossier worden opgemaakt voor het rijden onder invloed. Omdat de verdachte roekeloos reed en onder invloed was van alcohol zal hij ook worden aangemeld bij het CBR omdat er wordt getwijfeld aan de rijgeschiktheid van de man. Het CBR zal hier verder onderzoek naar gaan doen. Toen dit aan de man werd medegedeeld ging deze volledig door het lint. Hij dreigde zichzelf iets aan te gaan doen en gooide een bureau met computer om. De man werd hierop door meerder agenten onder controle gebracht en opnieuw in een ophoudkamer geplaatst. Gezien de suÔcidale uitingen van de man is ook het hulpverleningstraject opgestart.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23542