Datum plaatsing: 01 mei 2017

4-tegen-4 boardingvoetbaltoernooi Beukenlaan Platanenstraat


4-tegen-4 boardingvoetbaltoernooi Beukenlaan  Platanenstraat


Vinkel ('s Hertogenbosch): De komende weken zal er hard gewerkt worden om het kunstgrasveld in hartje Vinkel aan de platanenstraat om te toveren tot een boardingvoetbalarena. Vele vrijwilligers zetten zich hiervoor in. De boarding wordt gezet, lijnen getrokken en vangnetten geplaatst, overkappingen voor het publiek worden gebouwd.

De maand juni zal in het teken staan van het inmiddels traditionele 4 tegen 4 voetbaltoernooi van buurtvereniging Beukenlaan Platanenstraat, de zesde editie.
Er wordt dit jaar gespeeld om een nieuwe wisselbeker, de vorige Coop-wisseltrofee is in handen van de drievoudig winnaar CV Ge Ziet Mar. Een extra uitdaging om deze kampioenen te onttronen.

Vorig jaar zijn er voor het eerst dames/meisjeswedstrijden gehouden. De organisatie zou graag, naast het toernooi voor de mannen, ook een apart toernooi voor de dames willen houden. Hiervoor is wel een minimum aantal teams noodzakelijk. Dus dames: meld je aan, geef je op!

De voetbaldag voor de Vinkelse jeugd zal gehouden worden op de zaterdag voor de Vinkelse Kermis., 17 juni a.s. Alle Vinkelse jongens en meisjes tot 15 jaar kunnen gratis meedoen.

Aanmelden en informatie: fvanzoggel@home.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15769