Datum plaatsing: 08 mei 2017

Prinses Irene verzaakt te scoren tegen degradant Schijndel


Prinses Irene verzaakt te scoren tegen degradant Schijndel


Nistelrode (Bernheze): Prinses Irene speelde tegen degradant Schijndel gelijk. Na 90 minuten stond er een 0-0 stand op het scorebord op sportpark De Schellen. Als er 5-1 of iets dergelijks op had gestaan, was dat een veel betere afspiegeling geweest van de verhoudingen op het veld. Vooral in de 2e helft verzaakte Prinses Irene een aantal 100% kansen te benutten. Gezegd mag worden dat het sportief en hard werkende Schijndel, ondanks dat ze al even gedegradeerd zijn, zich niet gewonnen wilde geven. Bij Prinses Irene namen Job van den Elzen en Teun van Schadewijk afscheid, zij stoppen na ieder meer dan 250 wedstrijden in het vlaggenschip te hebben gespeeld.

Verslag: A.v. Lokven
Fotograaf: T. Bevers


Kopkans
De eerste kans was voor Schijndel in de 5e minuut via Bas Wagenaars, hij zag doelman Stef van Venrooij goed redden. Een paar minuten later ontsnapte Schijndel, toen een goed voorzet van Jeroen Bekkers, door Wibe van Rooij werd ingekopt. Tim van den Brand schoot de rebound van dichtbij over. De wedstrijd was open maar echte kansen bleven uit. Tot de 32e minuut Job van den Elzen een open kopkans kreeg, maar de bal recht in de handen van de doelman zag verdwijnen. Een paar minuten later moest Van Venrooij redden op een afstandsschot van Brent Blummel. Een schot van Van Rooij werd gered door doelman Cuppers. De 0-0 ruststand was een logische.

Afscheid vieren
In de 2e helft heerste Prinses Irene en leken de spelers vooral de afscheid nemende Job van den Elzen te willen laten scoren. In de 52e minuut kopte hij echter recht in de handen van de Schijndel doelman en ook in het verdere vervolg lukte hem dat niet, al was hij er een paar keer dicht bij. In de 65e minuut kwam Teun van Schadewijk in het veld, die na 6 wedstrijden afwezigheid, zo nog zijn afscheid kon vieren. Tim van den Brand verscheen in het vervolg van de wedstrijd een paar keer alleen voor het doel, maar wist het net niet te vinden. Wel gaf hij een paar prachtige voorzetten die door verschillende voorwaartsen niet werden benut. Zo waren er nog kansen voor Wibe van Rooij, Martijn van Vught, Gijs van Erp en waarschijnlijk vergeet uw verslaggever er nog een paar. Schijndel kon alleen maar tegenhouden. In de 90e minuut leek Van Vught bij de 1e paal nog te scoren, maar ook die bal ging langs de verkeerde kant van de paal. Zo bleef het bij een 0-0 eindstand.
Opstelling: Stef van Venrooij, Roy van Tilburg, Koen Pittens, Gijs van Erp, Jerin v.d. Rakt, Martijn v. Vught, Tim v.d. Heijden (65e Teun v. Schadewijk; 88e Rick v.d. Meer), Jeroen Bekkers, Tim v.d. Brand, Job v.d. Elzen (88e Rody v. Schijndel), Wibe van Rooij


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15624