Datum plaatsing: 08 mei 2017

Opnieuw overwinning voor Sint-Michielsgestel


Opnieuw overwinning voor Sint-Michielsgestel


Gestel (Sint-Michielsgestel): Na eerst 5 nederlagen op een rij, heeft Sint-Michielsgestel nu vier overwinningen op een rij behaald.
Het op de derde plaats staande DAW uit Schaijk was dit keer het slachtoffer van de Gestelse dadendrang.
Vooraf was bekend dat Pieter van Esch en Rutger Bakker na afloop van deze wedstrijd afscheid zouden gaan nemen van de selectie. Zij stonden allebei in de basis en lieten meteen wel weten dat zij niet voor een gelegenheidspotje waren gekomen.
De strijd ging gelijk op en aan niets was te merken dat er zo’n groot verschil op de ranglijst was. Er ontstonden niet veel kansen, maar dat was in de eerdere wedstrijd in Schaijk ook al zo.
Kort voor rust was dat echter anders. Sint-Michielsgestel kreeg een vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel. Hoewel trainer Aschwin van Kessel toch echt een andere naam riep die de vrije trap moest nemen, nam aanvoerder Pieter van Esch dit advies niet over en gaf aan dat hij zelf wilde schieten. Voor het eerst in zijn toch lange carrière schoot hij een vrije trap en de bal verdween recht in de kruising van het Schaijkse doel. Dat betekende 1-0 voor Sint-Michielsgestel en dat was ook de ruststand.
Na de rust leek het niet veel meer op een wedstrijd. Er ontstonden nauwelijks kansen. Sint-Michielsgestel vond het wel goed zo en DAW was niet bij machte om nog langszij te komen.
Kort voor tijd maakte de net ingevallen Daan Voets aan alle onzekerheid een einde door na een mooie aanval de 2-0 binnen te tikken. Daarmee was het verzet van DAW helemaal gebroken en kon Sint-Michielsgestel opnieuw een overwinning bij laten schrijven.
Komende zondag gaat Sint-Michielsgestel op bezoek bij Volkel, dat, ondanks de nederlaag van afgelopen zondag, nog steeds kampioen kan worden. Aan Sint-Michielsgestel de taak om dat te verhinderen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14353