Datum plaatsing: 12 mei 2017 - Laatst gewijzigd: 12-05-2017 14:10:43

Talententrainingen bij Prinses Irene


Talententrainingen bij Prinses Irene


Nistelrode (Bernheze): Prinses Irene uit Nistelrode is op zoek naar een talentvolle vrouwen die op een hoog niveau willen voetballen. Wij verwelkomen graag veldspeelsters, maar nodigen met nadruk ook keepsters uit. Daarom organiseren wij talententrainingen onder leiding van onze nieuwe hoofdcoach Edith Martens deze zijn op: 30 mei en 1 juni, aanvang 19.30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden bij de Technisch CoŲrdinator Vrouwen : Bert de Veer, 06-200 137 97

Prinses Irene (ruim 1000 leden) ademt nog de sfeer uit van een echte dorpsclub, waar sportieve ambities en gezelligheid hand in hand gaan. Het 1e vrouwenelftal speelt in de hoofdklasse en is een stabiel, regionaal getint elftal dat al decennia lang meedraait in de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Verschillende speelsters hebben vanuit Prinses Irene de stap naar het hoogste platform gemaakt.

Trainer/coach Edith Martens was werkzaam via de KNVB bij verschillende jeugdteams en was ook assistent-trainer bij de vrouwenteams van Willem II en PSV. Momenteel is ze naast talentcoach bij de KNVB , assistent trainer bij jongens -15 FC Den Bosch.

Prinses Irene heeft een mooie accommodatie met goede faciliteiten met een kunstgrasveld waarop trainingen en wedstrijden plaatsvinden. De vereniging heeft 4 vrouwenelftallen. Beleid is dat de talentvolle meisjes in jongenselftallen spelen.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14227