Datum plaatsing: 10 juni 2017

Eerste Nacht van de MuzelinckOss (Oss): Stelt u zich eens voor; een zwoele zomeravond vol muziek, beeldende kunst, theater, dans, ontmoeten, ontdekken, verrassen, verbinden..Ö. Wat gaat er gebeuren? Muzelinck organiseert op 24 juni 2017 voor het eerst de Nacht van Muzelinck; een Kunst festival voor en door inwoners van de gemeente Oss.

Iedereen die actief is met (digitale) muziek, beeldende kunst, digitale media, dans, theater of musical of dit wil zijn is van harte welkom om zich te laten inspireren, maar ook om zich te presenteren!
GeÔnteresseerde Muzelinck cursisten, scholen, instellingen, verenigingen, maar ook individuen kunnen deelnemen en hierdoor heeft de Nacht van Muzelinck een duidelijk verbindende factor. SAMEN maken we er een prachtige nacht van!
Voor iedereen die wil beleven, optreden, zijn/haar kunstwerk wil laten zien en zich wil laten verrassen. Ook voor diegene die zich in een prettige sfeer wil oriŽnteren op kunst en cultuur in de eigen leefomgeving. Muzelinck is op 24 juni tevens de plek voor ontmoeting voor amateurkunstenaars die elkaar zien optreden op de diverse podia en elkaar zeker zullen inspireren! Nacht van Muzelinck is voor en door alle leeftijden.
De Nacht van Muzelinck is gratis toegankelijk voor alle cursisten en deelnemers. Andere bezoekers betalen slechts Ä 5,00 (volwassenen) of Ä 2,50 (kinderen t/m 18 jaar) voor dit unieke Kunst Festival.
Een avond/nacht vol beeldende kunst, (digitale) muziek, dans, theater, ontmoeten, ontdekken..........binnenkort dus meer informatie over wat u kunt verwachten! Zet de datum vast in je agenda, mis het niet!!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13793