Datum plaatsing: 10 juni 2017

Music Academy Glow speelt ZomernachtBerlicum (Sint-Michielsgestel): Music Academy GLOW presenteert met trots haar derde eigen grote theaterproductie. Zaterdag 24 juni en zondag 25 juni zetten al deze leerlingen de musical: ‘Zomernacht’ op de planken.

Juli 2013 opende GLOW voor het eerst haar deuren. Ondertussen volgen ruim 50 enthousiaste leerlingen vanaf 4 jaar t/m volwassenen elke week zang- en theaterlessen bij GLOW.
Ze nemen u mee naar de Veluwe. Een schoolklas gaat drie dagen op kamp, en wordt begeleid door vier docenten. De ouderwetse wiskundedocente Giséle is de tegenpool van de extravagante Polly, de tekendocente die nog volop in de hippytijd zit. De twee zijn het dan ook vrijwel altijd oneens over de aanpak van de leerlingen. Maar ja, het zijn nou eenmaal collega’s en ze moeten deze dagen doorkomen.
Ook de leerlingen hebben zo hun eigenaardigheden. Hermien is verliefd op Sander, maar haar moeder – wiskundedocente Giséle – heeft liever dat ze haar relatie met de welgestelde Dimitri weer nieuw leven inblaast. Ook de komst van een nieuwe leerling zorgt voor onrust onder de leerlingen. Hanna, de eigennaresse van de jeugdherberg, houdt er ondertussen ook nog wat duistere zaakjes op na. Wanneer er ’s-nacht in het bos een dropping wordt georganiseerd voor de leerlingen, lopen de zaken echt helemaal uit de hand. De musical wordt begeleid door onze live band onder leiding van George Blanken. Het script is geschreven door Hans Tobel en de musical wordt geregisseerd door Roelie v.d. Broek en Debbie van Dongen. De muzikale leiding (vocals) is in handen van Judith van Erp.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12662