Datum plaatsing: 12 juni 2017

Only for Men Ride Rosmalen met special guest Johnny Hoogerland


Only for Men Ride Rosmalen met special guest Johnny Hoogerland


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Only for Men organiseert in Rosmalen op zondag 2 juli de derde editie van de Only for Men Ride. Hoewel mannen gek zijn van vrouwen vinden ze het ook wel eens leuk om zonder hen op de fiets te stappen. Mannen onder elkaar, geen opmerkingen over rondvliegend testosteron en deelnemers die wl begrijpen dat het gezellig is om samen, n met ex-wielerprof Johnny Hoogerland, een rondje te fietsen over fantastische wegen rondom Rosmalen.
Kortom: deze tocht is alleen voor de fietsende man. Na afloop van de wielertocht is er genoeg te doen; het off the bike programma bestaat onder andere uit een wielerquiz met mooie prijzen.
Special Guest: Johnny Hoogerland
Als speciale gast is Johnny Hoogerland bij het event aanwezig. Deze renner van Team Roompot-Oranje peloton is natuurlijk bekend van zijn successen in de Tour de France en zijn Nederlands Kampioenschap in 2013. Tijdens het fietsen kan je naast hem rijden, vragen stellen of zijn kuiten eens van dichtbij bewonderen.

Route
De route is een uitdagende tocht rondom Rosmalen. Dwars door het land met dijken, polders, rietkragen en weilanden zodat het een tocht wordt voor de echte Hollandse mannen. De wind in de haren, een banaan in de achterzak en een gezond tempo waarbij er een net een gesprek gevoerd kan worden, begeleid door Maserati. De ride start in Rosmalen en gaat richting het Noorden, waar er zon 10 kilometer langs de oevers van de Maas wordt gefietst. Vervolgens ga je via rustige landweggetjes terug naar het zuiden om uiteindelijk, na 50 kilometer, je fiets weer neer te zetten op het terrein van Only for Men, alwaar een heerlijke rennerslunch op je wacht.

Mannen voor Mannen Stichting
De Only for Men Ride is niet alleen voor de gezelligheid, maar draagt ook bij aan het goede doel. Only for Men zet zich middels de Mannen voor Mannen Stichting in voor het goede doel omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Daarom heeft Only for Men de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om ons hiervoor hard te maken! Ook de Only for Men Ride is gekoppeld aan deze stichting. Voorafgaand aan de wielertocht kun je bij Only for Men in Rosmalen een Mannen voor Mannen wielershirt aanschaffen. De opbrengsten hiervan worden volledig gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting.

Wil je meer informatie over deze wielertocht of wil je je direct inschrijven? Klik hier!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15525