Datum plaatsing: 03 juni 2017

Community Challenge; 182 Studenten aan de slag in de omgeving én in Bosnië's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het Koning Willem I College organiseert van 6 t/m 9 juni de Community Challenge:
182 studenten tonen hun talenten door mee te helpen bij maatschappelijke projecten in de omgeving van ’s-Hertogenbosch én in Bosnië.

In en om ’s-Hertogenbosch gaan de studenten allerhande klussen uitvoeren: drie geweldige dagen organiseren voor de cliënten van Cello, het decor (helpen) bouwen van eindmusicals op lagere scholen, opruimen, verzorgen, en ondersteuning geven in zorgcentra, opknappen, schilderen, repareren bij verschillende organisaties en nog veel meer. Ook gaan 28 studenten, 2 conciërges en 3 docenten in Bosnië meewerken aan het opknappen van een grote school.

Talenten
Het Koning Willem I College heeft zo’n 200 opleidingen en leidt studenten op van meubelmaker tot kapper, van activiteitenbegeleider tot bouwkundige, van cameraman tot sociaal werker. De maatschappij kan al deze talenten goed gebruiken.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29304