Datum plaatsing: 05 juni 2017

11 juni: Open Watersportdag De Groote Wielen


11 juni: Open Watersportdag De Groote Wielen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op zondag 11 juni 2017 vindt van 11.00 – 16.00 uur de jaarlijkse Open Watersportdag van Watersportvereniging De Groote Wielen te Rosmalen plaats. Tijdens de Open Watersportdag kunnen bezoekers allerlei watersporten uitproberen. Zo kun je je vanaf 10 uur ter plekke inschrijven voor een proefles zeilen, surfen, kayak of SUP (€5,- p.p. per keer).

Meer gezelligheid
De Watersportvereniging De Groote Wielen (WV DGW) is vorig verhuisd naar haar huidige locatie aan de Rosmalensedijk, tegenover het strandje. Dit voorjaar is er hard gewerkt om deze locatie nog mooier te maken met bestrating en gras. Voorzitter Olga Diemel: “Een actieve groep leden van de vereniging heeft de handen uit de mouwen gestoken en er zo voor gezorgd dat het er prachtig bij ligt. Daardoor nodigt het clubhuis nog meer uit om gezellig na een mooie dag op het water, daar af te sluiten met een drankje. Je ziet in de weekenden ook steeds meer leden, die daar te vinden zijn.”

Watersportcursussen en meer
De Watersportvereniging De Groote Wielen organiseert naast de Open Watersportdag ook in 2017 weer vele activiteiten. Zo staan de zeil- en surfcursussen inmiddels goed bekend en zijn ze erg populair. De inschrijving daarvoor is inmiddels geopend. “We willen graag de watersport voor iedereen in Rosmalen en omstreken mogelijk en toegankelijk maken”, aldus Olga Diemel.
Naast de cursussen organiseert WV DGW ook de jaarlijkse Nieuwjaarsduik, verschillende zeilclubwedstrijden en de Groote Snertrace. Olga Diemel: “Maar bovenal is het belangrijkste dat we
een vereniging zijn waar liefhebbers van watersport lekker de plas op kunnen, ervaringen kunnen
uitwisselen of waar je gewoon gezellig samen kunt zijn.”
Leden van WV DGW kunnen tijdens de Open containerdagen (ongeveer 1x per maand) verenigingsmateriaal gebruiken en zo eens een andere watersporttak uitproberen.

Meer weten of lid worden? Kijk op www.wvdegrootewielen.nl of de Facebook en/of Twitter-pagina van WV DGW.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16717