Datum plaatsing: 06 juni 2017

Braderie in t Maaskantje vol muziek en dans


Braderie in t Maaskantje vol muziek en dans


Maaskantje (Sint-Michielsgestel): Op zondag 11 juni is het zover, dan wordt er in het Maaskantje wederom een braderie georganiseerd. Het hele Maaskantje en de St. Jacobusstraat staan dan vol marktkramen, er zijn kinderattracties, er wordt gedanst en er zijn veel muzikale optredens op diverse podia. Met ruim 150 marktkramen vol met nieuwe en gebruikte spullen, boeken, mooie creaties, etenswaren, oude ambachten en kinderkramen, is er voor ieder wat wils. De braderie is open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Voor kinderen tot 12 jaar is de entree voor de braderie gratis en er is volop vermaak voor de kinderen. Op de kindermarkt kunnen zij zelf speelgoed kopen en verkopen. Er zijn springkussens en de kinderen kunnen worden geschminkt. Met de mini-boerderijdieren van Kinderboerderij De Loi uit Wellerlooi kunnen ze spelen en knuffelen.
De bekende Dungense schilder Henk Groenendaal en zijn schildersgroep hielden de laatste twee jaar tijdens de Braderie een expositie van portretten van mensen uit de gemeente Sint-Michielsgestel. Henk is in 2016 helaas overleden, maar zijn schildersgroep schildert nog steeds en zij organiseren nu zelf deze expositie. Deze expositie vindt u binnen bij bedden speciaalzaak Meysen Slaapcomfort.
In de St. Jacobusstraat staan de oude ambachten en in het bakhske is te zien hoe op de ouderwetse manier brood gebakken wordt. Het Oude Ambachtsbrood is te koop tijdens de Braderie aan de broodkraam bij het bakhske. In de Brouwersstraat staan wederom een tiental oude tractoren opgesteld.
De Dungense Molenbakker Hans Toelen en de Dungense molen zijn tijdens de braderie geopend voor bezichtiging en op de Braderie bakt Hans lekkere wafels.
Een Braderie vol marktkramen, muziek en dans, activiteiten en gezelligheid. Dus kom op zondag 11 juni allemaal naar de gezellige Braderie in het Maaskantje.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29391