Datum plaatsing: 01 juni 2017

Elde Gala Festival komt eraan!


Elde Gala Festival komt eraan!


Schijndel (Meierijstad): Morgen -vrijdag 2 juni- is het zover: het Elde Gala Festival. Onze eindexamenkandidaten zullen op hun mooist verschijnen voor dit jaarlijkse spektakel. De organisatie van het 1-Ander Festival heeft de handen opnieuw ineengeslagen met het Elde College om voor de derde keer een Elde Gala Festival te organiseren voor onze eindexamenkandidaten.
Op zaterdag en zondag vindt het 1-Anders Festival plaats op dezelfde locatie.

Voorbereidingen
Onder leiding van de logistieke werkgroep is afgelopen dagen het festivalterrein weer tot in de puntjes in orde gebracht. De laatste voorbereidingen worden de laatste dag getroffen. Naast een uitgebreid noodplan is ook de alcoholregeling aangesterkt en de indeling van het terrein aangepast. Dit alles om ervoor te zorgen dat de feestavond probleemloos kan verlopen.

Optocht
Op vrijdag zal vanaf 18.30 uur een optocht van luxe bolides, oldtimers en bijzondere voertuigen vanaf het evenemententerrein aan De Steeg vertrekken richting het festivalterrein. De route van de optocht gaat via de Kluisstraat, Vicaris van Alphenstraat, Markt, Hoofdstraat en Pompstraat.

Line-up
Het Elde Gala Festival kent twee podia. Op de live stage zal de band New Generation, bestaande uit enkele leerlingen van het Elde College, optreden. Vervolgens zal de lerarenband Trial and Error optreden. Er zullen verschillende gastoptredens zijn van docenten.
Op het buitenpodium treden verschillende DJ’s op. De avond wordt geopend door DJ Rudy Lime. Vervolgens zullen Miché & Rebound het feest flink laten opstomen. Als afsluiter van de avond is DJ Tiago Marques aanwezig.

Besloten feest
De omwonenden zijn inmiddels uitgenodigd voor het 1-Anders festival op zondag. Daarnaast is de optocht te bezoeken alle geïnteresseerden. Daarna wordt het besloten feest vervolgd in het Kloosterpark.
Het Elde Gala Festival duurt van 19.00 tot 01.00 uur. Het terrein is alleen toegankelijk voor bezoekers en medewerkers van het Elde College. Via facebook (eldegalafestival) is meer informatie te verkrijgen over de artiesten die optreden. Tijdens en na afloop van het gala zullen hier ook foto’s en een aftermovie worden gepubliceerd.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28392