Datum plaatsing: 10 juni 2017

Open Dag ECR Sibelius op vrijdag 16 juni 2017


Open Dag ECR Sibelius op vrijdag 16 juni 2017


Oss (Oss): Op vrijdag 16 juni is er Open Dag bij woonzorgvoorziening ECR Sibelius. Tussen 13.30 en 16 uur zijn senioren, mantelzorgers en andere belangstellenden van harte welkom voor een kijkje in de appartementen en de zorghotelstudio’s. Tijdens de rondleiding krijgen bezoekers uitleg over alle mogelijkheden en is er ruimte voor (financiële) vragen.

Op Eigen Wijze wonen

Voor mensen die het leven voort willen zetten zoals zij gewend waren, ook als de zorgvraag toeneemt, zijn er appartementen voor permanent verblijf. Hier is (desgewenst tot 24 uur per dag) hulp en zorg mogelijk. Daardoor kunnen partners samen blijven wonen, zonder nogmaals te verhuizen. Er kan genoten worden van alle comfort die mensen van een goed hotel mogen verwachten. Naast een restaurant met eigen kok heeft ECR Sibelius o.a. ook een kapper en pedicure.

Verlichten van mantelzorgers

Ook zijn er bij ECR Sibelius zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf. Hier kunnen mensen uit Oss en omgeving verblijven, die bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of bij ziekte niet thuis kunnen herstellen of revalideren. Een zorghotelstudio is ook een goede optie als mensen wachten op een plek in een verpleeghuis of om mantelzorgers tijdelijk te verlichten.

Omdat ECR Sibelius dit jaar 40 jaar bestaat is er een foto-expositie, die laat zien hoe het gebouw door de jaren heen is veranderd dankzij de renovatie. Het pand is prachtig gelegen aan het Sibeliuspark aan de rand van Oss.

Het adres van ECR Sibelius is Sibeliuspark 136 te Oss. Vooraf aanmelden voor de Open Dag is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar via de receptie T (088) 328 00 80.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28448