Datum plaatsing: 06 juni 2017

SamenLoop voor Hoop Heesch: groots evenement met een bijzondere opbrengst


SamenLoop voor Hoop Heesch: groots evenement met een bijzondere opbrengst


Heesch (Bernheze): Op 10 en 11 juni vindt in het centrum van Heesch een sportief, muzikaal én gezellig evenement plaats: SamenLoop voor Hoop. De opbrengst van dit groots opgezette evenement komt geheel ten goede aan het KWF. En het belooft een bijzonder hoge opbrengst te worden…

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Tijdens deze estafette lopen teams hun rondes op een vast parcours en vinden er rondom het parcours verschillende activiteiten plaats. Alles staat daarbij in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

Hoogtepunten

Tijdens het evenement zijn er drie hoogtepunten: de Openingsceremonie op zaterdag om 13.45 uur, de Kaarsenceremonie op zaterdagavond om 23.00 uur en de Slotceremonie op zondag om 13.45 uur. Vooral de Kaarsenceremonie is indrukwekkend: het is een verhaal over strijd, afscheid en hoop. Lisanne Spaander brengt het prachtige lied ‘Vechtersbaas’ ten gehore en de presentatie is in handen van RTL-presentatrice Meike de Jong. Duizenden kaarsenzakken zullen het parcours sfeervol verlichten.

Artiesten

Ook voor muziekliefhebbers is er veel te beleven. Zo zijn er op De Misse en ’t Dorp regionale en lokale cover- en rockbands én lokale koren en kapellen te horen. Verder is er op zaterdagavond om 19.30 uur en om 20.30 uur een terrasconcert van Dana van Bergen, onder begeleiding van Arthur P. Levyssohn. Zij verzorgen diezelfde avond vlak vóór de Kaarsenceremonie om 22.30 uur ook een optreden. Robin Borneman (foto), singer-songwriter en bekend van een grandioos optreden op Wacken Open Air, treedt zondagochtend om 12.00 uur op, na de KinderLoop.

Kinderplein

Op het terrein is veel vertier voor de hele familie. Zo is er beide dagen een speciaal Kinderplein met een luchtkussen en zandbak. Speciaal voor de kinderen zijn er op zondagochtend om 9.00 uur bovendien speciale optredens van D.V. Dancing Kids en Robin Lucassen. Lekkers is er ook te vinden: er is popcorn, maar er zijn ook suikerspinnen en cupcakes te koop. Voor de rest van de familie is er ook van alles lekkers, zoals pizza’s, friet en kip cajun. En voor de vroege vogels op de zondagochtend zijn er heerlijke broodjes met ei en spek te koop. De gehele opbrengst komt ten goede aan de SamenLoop. En deze opbrengst belooft bijzonder hoog te worden.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30529