Datum plaatsing: 03 juni 2017

Verdachte aangehouden voor geweldsincident's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De politie heeft vrijdagochtend rond 2.00 uur een 56-jarige man uit Den Helder aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een geweldsincident in een woning aan de Sint Rochusstraat in ís-Hertogenbosch.

Donderdagmiddag rond 15.00 uur ontving de politie een melding dat een 81-jarige man uit ís-Hertogenbosch in het ziekenhuis was opgenomen met diverse zware verwondingen. De man werd in zijn woning aan de Sint Rochusstraat gewond aangetroffen door een familielid. Deze heeft hem naar het ziekenhuis gebracht.

Door de politie werd direct een groot onderzoek opgestart in en rond de woning van het slachtoffer. Dat onderzoek werd in de loop van vrijdag en mogelijk zaterdag voortgezet. Er zijn diverse getuigen gehoord door de politie. Aan de hand van de verklaringen wist de politie de verdachte snel te achterhalen. Deze werd uiteindelijk in zijn woning in Den Helder gearresteerd. De verdachte zit vast onder alle beperkingen. In het belang van het onderzoek is de politie op dit moment zeer terughoudend met het delen van verdere informatie.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22865